Voudintien toimintakeskuksen toiminta syksyllä 2024

25.9.2024

Voudintie 6:n asuintalossa alkaa 1.10.2024 linjasaneeraus, jonka yhteydessä uusitaan myös hissit ja asennetaan maalämpöpumput. Remontti kestää seitsemän kuukautta ja valmistuu 30.4.2025.

Remontti vaikuttaa valitettavasti myös toimintakeskuksen toimintaan niin, että kerhohuone on työmaa-aluetta 7.10. alkaen. Tästä syystä myös Kulturan 6.10. suunniteltu kulttuurikahvila joudutaan perumaan.

Pyrimme mahdollistamaan Voudintiellä kokoontuvien ryhmien toiminnan syksyn ajan pienin järjestelyin. 

MAANANTAISIN kokoontuva T`ai Chi Qigong jatkuu etänä (Jouni neuvoo tarvittaessa) ja maalauskerho siirtyy remontin ajaksi saliin, jonka lattia ja pöydät suojataan.

TIISTAISIN boccian pelaajat jatkavat tuttuun aikaan salissa ja joka toinen viikko iltapäivällä kokoontuva kädentaidoista lautapeleihin -kerho siirtyy salin puolelle.

KESKIVIIKKOISIN kokoontuva tuolijooga jatkuu etänä (Jouni neuvoo tarvittaessa), ja canastan pelaajat siirtyvät saliin pelaamaan "aamuvuorossa". Hyväikäisten vammaisten naisten keskusteluillat ja teemalliset toivekahvilat järjestetään ennakkotietojen mukaisesti salissa.

TORSTAISIN tuolijumppaa aikaistetaan puolella tunnilla, jumpan uusi aika on 11.15-12.15, jotta ehdimme valmistaa saliin torstaikerhon välipalatarjoilun, joka alkaa tuttuun tapaan klo 12.45.

PERJANTAISIN toimiston ovet pysyvät suljettuna, mutta meidät tavoittaa silloinkin klo 9-15 puhelimitse ja sähköpostitse.

Pahoittelemme muutoksia ja toivomme, ettei remontista aiheutuva meluhaitta muodostu liian suureksi! Kevätkauden toiminnasta tiedotetaan myöhemmin.

Lisätiedot: puh. 09 7206 240 / toimisto@hiy.fi